Buitentoernooi

In het weekend van 16 en 17  juni 2018 organiseert Ikaros haar 3e buiten volleybaltoernooi.

Op zaterdag het super gezellig toernooi voor de recreatieve spelers en op zondag voor de jeugdleden. Lees hier meer over het Ikaros buitentoernooi 2018...

AVG

In dit document staan de processen beschreven binnen volleybalvereniging IKAROS inzake de verwerking van uw persoonsgegevens en wie er toegang tot heeft inzake de nieuwe privacy wetgeving. 

Thuiswedstrijden

Ikaros teams aanmoedigen?

Bekijk hier de eerst volgende thuiswedstrijden!

Simple Joomla Templates by Web Hosting

Eindfeest: leden en vrijwilligers bedankt!

Published: Monday, 23 April 2018

Wij willen via deze weg de aanwezige leden en vrijwilligers bedanken voor een zeer geslaagde avond! Het bleek voor velen een lastig thema voor een goede outfit, maar we hebben toch wel wat moois voorbij mogen zien komen! Van Salitos-cowboy, tot bij, tot een kudde partyanimals en een Freek Vonk look-a-like (soort van).

In ieder geval, wij zeggen maar ZOO: bedankt en tot volgend jaar!

 

Jeugdkamp 2018!

Published: Sunday, 15 April 2018

Eigenlijk staat alles wat je moet weten in de foto hieronder, maar toch! 
Van 29 juni tot en met 1 juli vind het jaarlijkse Ikaros Jeugdkamp weer plaats! Het zal ook dit jaar weer een gezellig kamp worden met veel gezellige activiteiten. 

Jij wilt natuurlijk ook mee! Schrijf je daarom vóór 13 mei in door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en maak het bedrag over naar het rekeningnummer op de foto. Doe dit zo snel mogelijk, want voordat je het weet is het alweer zover!

Buitentoernooi: recreantentoernooi vol!

Published: Tuesday, 10 April 2018

We zitten met het recreantentoernooi op 16 juni helemaal vol !!
40 teams hebben zich aangemeld en meer dan 300 BBQ zijn er besteld.
Voor het buitentoernooi voor de mini's C en B jeugd op zondag 17 juni kunnen verenigingen zich via www.ikaros.nl nog aanmelden.

 

21 april: Eindfeest!

Published: Tuesday, 20 March 2018

Goed nieuws! Het beroemde Ikaros-eindfeest is terug van weggeweest!

Het is de organisatie weer gelukt om een datum te prikken en het gaat ze vast ook lukken om weer een fantastische avond neer te zetten! Daarbij mag ook gezegd worden, dat het fantastisch is dat er enthousiaste leden zijn die de organisatie op zich willen nemen. Petje af!

Hoe dan ook, het belooft dus weer een fantastische avond te worden voor leden, vrijwilligers, trainers en sponsoren. 
De datum is zaterdag 21 april, dus nog tijd zat om een mooie ZOO-outfit bijeen te zoeken. 

Meer informatie zal binnenkort verschijnen op de site en Facebook, dus hou het in de gaten!

24 maart: Super Saturday!

Published: Monday, 05 March 2018

Leuk en goed nieuws op de maandag!

Op 24 maart organiseert Ikaros weer een Super Saturday in sporthal de Biga. Het belooft een leuke, gezellige en sportieve dag te worden.

Paasactie!

Published: Monday, 05 March 2018

Belangrijk nieuws!

Binnenkort start onze jaarlijkse paasactie weer. Via formulieren die zullen worden uitgedeeld op de trainingen kunnen jullie wederom de lekkerste paaslekkernijen bestellen van Bakkerij Oomen. Vul deze lijst zorgvuldig in en lever ze vervolgens in bij Rik Gijsbers, Nel de Jong, Myrna Groos, Ino Groos of je trainer die ze vervolgens kan inleveren bij de juiste persoon. 
Kom je de bovengenoemde personen allemaal niet tegen (wat bijna onmogelijk is)? Geen paniek! Binnenkort zal er ook een box verschijnen in de Biga waar je de paasformulieren kan inleveren.

Ben je je paasformulier kwijt? Geen probleem, je kunt hem ook downloaden vanaf de site (klik hier voor het formulier) of meenemen (en gelijk invullen en inleveren) in de Biga.

De uiterlijke datum voor het inleveren van de formulieren is 26 maart!

Vervolgens kun je op zaterdag 31 maart je bestellingen komen ophalen in de Biga.

Vragen kunnen worden gesteld aan bovenstaande personen of door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Buitentoernooi 2018!

Published: Wednesday, 21 February 2018

In het weekend van 16 en 17 juni 2018 organiseert Ikaros haar 3e buiten volleybaltoernooi. Locatie Nieuweweg 34 Groesbeek, gelegen bij de Galgenhei.

Op zaterdag het super gezellig toernooi voor de recreatieve spelers en op zondag voor de jeugdleden. Lees hier meer over het Ikaros buitentoernooi 2018...

Jubilaris 2018

Published: Tuesday, 09 January 2018

Afgelopen zaterdag is het nieuwe jaar goed ingeluid in de Comm! Onze voorzitter Wiljan Kemperman gaf zijn gebruikelijke speech en werd bij het huldigen van de jubilarissen (deels) verrast door het feit dat hij zelf jubilaris was. Wiljan is al 25 jaar lid van Ikaros, van harte! Hij werd toegesproken door oud voorzitter Tom Weber (rechts) onder toeziend oog van Godelieve Kemperman (links).
Zoals ieder jaar liep de middag over in de avond met veel gelach, gezelligheid en de nodige drankjes. Op een mooi en sportief 2018!

Informatie nieuwe seizoen

Published: Saturday, 19 August 2017

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. Klik op de link om naar het trainingsschema en -tijden (versie 2: update 25-8-2017) en de teamindeling (update 19-8-2017) te gaan.

 

Jubilarissen 2017

Published: Monday, 16 January 2017

Tijdens de weer gezellige Nieuwjaarsreceptie van 7 januari jl. werden er twee jubilarissen gehuldigd; Joke Pleur (l) en Will Giesbers (r).

Zij zijn beiden in 2017  40 jaar lid van Volleybalvereniging Ikaros.

Ook werd het winnende team bekend gemaakt van de Kraslotenactie 2016; Dames 3 won met een net iets hogere opbrengst van de recreanten en ontvingen van de voorzitter een BBQ-bon.

 

Nieuwjaarsreceptie 2017

Published: Thursday, 22 December 2016

Klik voor vergroting

 

Materiaalbeheer Biga

Published: Sunday, 20 November 2016

Scheidsrechtersstoel

Jullie zullen ongetwijfeld gemerkt hebben dat we weer de oude scheidsrechtersstoel in Biga hebben staan. Op verzoek van velen is deze weer teruggevraagd bij de gemeente vanuit Heuvelland omdat de stoel die we hadden erg wankel was en moeilijk te beklimmen...

Read more: Materiaalbeheer Biga

Foto's Ikaros Buitentoernooi 2016

Published: Wednesday, 29 June 2016

Wil je nog even nagenieten van het 1e Buitenvolleybal Toernooi, kijk dan op de Facebook pagina van Ikaros, meer dan 100 foto's van het geweldige weekend.

 

Carnaval bij de mini's

Published: Sunday, 31 January 2016

Afgelopen zaterdag vierde de mini's carnaval tijdens de training. Bekijk de foto's hier.

 

Aanmelding succesvol!

Published: Monday, 14 December 2015

Je aanmelding is met succes verzonden. Leuk dat je mee wilt doen met het buitentoernooi. Zodra je het bedrag (€ 25 per team en € 9 p.p. voor de BBQ) hebt overgemaakt op rekeningnummer NL 11 RABO 0117.497800 t.n.v Volleybalvereniging IKAROS, onder vermelding van Buitentoernooi 2018 en de teamnaam is de inschrijving definitief.

Heb je vragen bel dan Ino Groos 06-46060335 of Hendrik-Jan van Haaren 06-46046138.

Aanmelding succesvol!

Published: Monday, 14 December 2015

Je aanmelding is met succes verzonden. Leuk dat je mee wilt doen met het buitentoernooi. Zodra je het bedrag (€ 5 per team) hebt overgemaakt op rekeningnummer NL 11 RABO 0117.497800 t.n.v Volleybalvereniging IKAROS, onder vermelding van Buitentoernooi en de teamnaam en nivo is de inschrijving definitief.

Heb je vragen bel dan Astrid Fleuren 06-16038920