AVG

In dit document staan de processen beschreven binnen volleybalvereniging IKAROS inzake de verwerking van uw persoonsgegevens en wie er toegang tot heeft inzake de nieuwe privacy wetgeving. 

Thuiswedstrijden

Ikaros teams aanmoedigen?

Bekijk hier de eerst volgende thuiswedstrijden!

Simple Joomla Templates by Web Hosting

Mixtoernooien 2018!

Published: Wednesday, 17 October 2018

Pak je agenda en zoek je teamleden bij elkaar. Volleyballers, voetballers, dansers: het maakt niet uit, iedereen mag mee doen! Want op zaterdag 22 december 2018 sluit Ikaros het jaar weer op feestelijke wijze af met een dag vol toernooien in onze vaste standplaats de Biga.

Om 14:30 uur trappen de mini’s en ABC jeugd de dag af met het eerste mixtoernooi. Bezoekers zijn van harte welkom voor een hapje en een drankje. 
De mini’s en ABC jeugd krijgen nog aanvullende informatie over het toernooi tijdens de trainingen.

In de avond is er natuurlijk ook het senioren mixtoernooi. De aangemelde teams worden rond 18:30 uur verwacht in de Biga. Om 19:00 uur beginnen de wedstrijden. 
Geef jezelf en je team op tijd op voor het senioren mixtoernooi, want VOL = VOL. 
Opgeven kan door je naam en de namen van je teamleden + kerst teamnaam te mailen naar:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

De organisatie heeft er erg veel zin in en wij hopen jullie ook. Tot 22 december!

Informatie seizoen 2018-2019

Published: Wednesday, 27 June 2018

De zomervakantie staat voor de deur, maar de eerste informatie voor het komende seizoen is bekend:

 

Regelingen voor inwoners met een laag inkomen

Published: Sunday, 22 July 2018

Heeft u een laag inkomen en geen of weinig vermogen? Dan kunt u bij de gemeente Berg en Dal mogelijk gebruikmaken van een van de regelingen ter ondersteuning. Zo kunt u met een laag inkomen toch mee blijven doen met maatschappelijke activiteiten. Klik hier voor meer informatie over de regelingen. 

 

Jeugdkamp 2018

Published: Thursday, 05 July 2018

Wat hebben wij genoten! Van het weer, de kinderen, de leiding en al het enthousiasme! Het kampweekend is zoals altijd ontzettend geslaagd. Het was ontzettend warm, maar we hebben alles goed doorstaan en we mogen zeker niet klagen met het weer dat we hebben gehad. Top!

Maar zo'n kamp organiseren gaat niet vanzelf. Daarom willen wij iedereen, maar dan ook iedereen bedanken voor het geslaagde weekend. Allereerst de sponsoren van dit weekend: Landschapscamping De Zoete Aagt, Boomkwekerij Michel Janssen, De Lingerie Winkel Groesbeek, Café Hopmans, Hagemans Verf, BikeLife Sjef van Bergen, Zsports Groesbeek en de Locomotief. Hartstikke bedankt!. 
Maar niet te vergeten ook de vrijwilligers die zich hebben ingezet dit weekend, hebben fantastisch werk verricht wat enorm op prijs wordt gesteld.

BEDANKT en tot volgend jaar !

Liefs,
De organisatie

 

 

Eindfeest: leden en vrijwilligers bedankt!

Published: Monday, 23 April 2018

Wij willen via deze weg de aanwezige leden en vrijwilligers bedanken voor een zeer geslaagde avond! Het bleek voor velen een lastig thema voor een goede outfit, maar we hebben toch wel wat moois voorbij mogen zien komen! Van Salitos-cowboy, tot bij, tot een kudde partyanimals en een Freek Vonk look-a-like (soort van).

In ieder geval, wij zeggen maar ZOO: bedankt en tot volgend jaar!

 

Jeugdkamp 2018!

Published: Sunday, 15 April 2018

Eigenlijk staat alles wat je moet weten in de foto hieronder, maar toch! 
Van 29 juni tot en met 1 juli vind het jaarlijkse Ikaros Jeugdkamp weer plaats! Het zal ook dit jaar weer een gezellig kamp worden met veel gezellige activiteiten. 

Jij wilt natuurlijk ook mee! Schrijf je daarom vóór 13 mei in door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en maak het bedrag over naar het rekeningnummer op de foto. Doe dit zo snel mogelijk, want voordat je het weet is het alweer zover!

21 april: Eindfeest!

Published: Tuesday, 20 March 2018

Goed nieuws! Het beroemde Ikaros-eindfeest is terug van weggeweest!

Het is de organisatie weer gelukt om een datum te prikken en het gaat ze vast ook lukken om weer een fantastische avond neer te zetten! Daarbij mag ook gezegd worden, dat het fantastisch is dat er enthousiaste leden zijn die de organisatie op zich willen nemen. Petje af!

Hoe dan ook, het belooft dus weer een fantastische avond te worden voor leden, vrijwilligers, trainers en sponsoren. 
De datum is zaterdag 21 april, dus nog tijd zat om een mooie ZOO-outfit bijeen te zoeken. 

Meer informatie zal binnenkort verschijnen op de site en Facebook, dus hou het in de gaten!

24 maart: Super Saturday!

Published: Monday, 05 March 2018

Leuk en goed nieuws op de maandag!

Op 24 maart organiseert Ikaros weer een Super Saturday in sporthal de Biga. Het belooft een leuke, gezellige en sportieve dag te worden.

Paasactie!

Published: Monday, 05 March 2018

Belangrijk nieuws!

Binnenkort start onze jaarlijkse paasactie weer. Via formulieren die zullen worden uitgedeeld op de trainingen kunnen jullie wederom de lekkerste paaslekkernijen bestellen van Bakkerij Oomen. Vul deze lijst zorgvuldig in en lever ze vervolgens in bij Rik Gijsbers, Nel de Jong, Myrna Groos, Ino Groos of je trainer die ze vervolgens kan inleveren bij de juiste persoon. 
Kom je de bovengenoemde personen allemaal niet tegen (wat bijna onmogelijk is)? Geen paniek! Binnenkort zal er ook een box verschijnen in de Biga waar je de paasformulieren kan inleveren.

Ben je je paasformulier kwijt? Geen probleem, je kunt hem ook downloaden vanaf de site (klik hier voor het formulier) of meenemen (en gelijk invullen en inleveren) in de Biga.

De uiterlijke datum voor het inleveren van de formulieren is 26 maart!

Vervolgens kun je op zaterdag 31 maart je bestellingen komen ophalen in de Biga.

Vragen kunnen worden gesteld aan bovenstaande personen of door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jubilaris 2018

Published: Tuesday, 09 January 2018

Afgelopen zaterdag is het nieuwe jaar goed ingeluid in de Comm! Onze voorzitter Wiljan Kemperman gaf zijn gebruikelijke speech en werd bij het huldigen van de jubilarissen (deels) verrast door het feit dat hij zelf jubilaris was. Wiljan is al 25 jaar lid van Ikaros, van harte! Hij werd toegesproken door oud voorzitter Tom Weber (rechts) onder toeziend oog van Godelieve Kemperman (links).
Zoals ieder jaar liep de middag over in de avond met veel gelach, gezelligheid en de nodige drankjes. Op een mooi en sportief 2018!

Informatie nieuwe seizoen

Published: Saturday, 19 August 2017

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. Klik op de link om naar het trainingsschema en -tijden (versie 2: update 25-8-2017) en de teamindeling (update 19-8-2017) te gaan.

 

Jubilarissen 2017

Published: Monday, 16 January 2017

Tijdens de weer gezellige Nieuwjaarsreceptie van 7 januari jl. werden er twee jubilarissen gehuldigd; Joke Pleur (l) en Will Giesbers (r).

Zij zijn beiden in 2017  40 jaar lid van Volleybalvereniging Ikaros.

Ook werd het winnende team bekend gemaakt van de Kraslotenactie 2016; Dames 3 won met een net iets hogere opbrengst van de recreanten en ontvingen van de voorzitter een BBQ-bon.

 

Nieuwjaarsreceptie 2017

Published: Thursday, 22 December 2016

Klik voor vergroting

 

Materiaalbeheer Biga

Published: Sunday, 20 November 2016

Scheidsrechtersstoel

Jullie zullen ongetwijfeld gemerkt hebben dat we weer de oude scheidsrechtersstoel in Biga hebben staan. Op verzoek van velen is deze weer teruggevraagd bij de gemeente vanuit Heuvelland omdat de stoel die we hadden erg wankel was en moeilijk te beklimmen...

Read more: Materiaalbeheer Biga

Foto's Ikaros Buitentoernooi 2016

Published: Wednesday, 29 June 2016

Wil je nog even nagenieten van het 1e Buitenvolleybal Toernooi, kijk dan op de Facebook pagina van Ikaros, meer dan 100 foto's van het geweldige weekend.

 

Carnaval bij de mini's

Published: Sunday, 31 January 2016

Afgelopen zaterdag vierde de mini's carnaval tijdens de training. Bekijk de foto's hier.