AVG

In dit document staan de processen beschreven binnen volleybalvereniging IKAROS inzake de verwerking van uw persoonsgegevens en wie er toegang tot heeft inzake de nieuwe privacy wetgeving. 

Thuiswedstrijden

Ikaros teams aanmoedigen?

Bekijk hier de eerst volgende thuiswedstrijden!

Simple Joomla Templates by Web Hosting

Materiaalbeheer Biga

Published: Sunday, 20 November 2016

Scheidsrechtersstoel

Jullie zullen ongetwijfeld gemerkt hebben dat we weer de oude scheidsrechtersstoel in Biga hebben staan. Op verzoek van velen is deze weer teruggevraagd bij de gemeente vanuit Heuvelland omdat de stoel die we hadden erg wankel was en moeilijk te beklimmen...

Dus dat is weer geregeld. Alleen moet deze stoel wel op de juiste plek bij de toestellenberging opgeborgen worden. Onlangs kreeg ik commentaar van de gemeente dat deze tussen de matten ingeklemd zat en moeilijk te bereiken was. Hierdoor loop je kans op beschadigingen en dat willen we niet. Ik heb met de gemeente afgesproken dat de stoel links in de toestellenberging dient te staan. Willen jullie er voor zorg dragen dat deze daar iedere keer na gebruik ook weer terecht komt.

Alvast bedankt.

Opruimen materiaal

Tijdens de trainingen wordt door de trainers gebruik gemaakt van diverse toestellen voor het uitvoeren van de oefeningen. Nu staat het een beetje slordig als na de training dit materiaal nog in de zaal staat/ligt. Afgelopen woensdag lagen er nog enkele matten en palen in de Biga die de recreanten eerst moesten opruimen voordat er getraind kon worden. Op deze manier gaan we niet met elkaar om. Willen jullie en met name de trainers erop letten dat alle materialen opgeruimd worden na afloop van een training zodat de nieuwe groep in een opgeruimde zaal aan de gang kunnen.

Ballen

Bij sommige teams is het gewoonte om bij uitwedstrijden een zak met ballen mee te nemen om in te kunnen spelen. Dit is verder geen probleem, zij het dat deze ballen na afloop van de wedstrijd weer in de Biga teruggebracht worden. Anders hebben we niet genoeg ballen voor de teams die er trainen en een stuk of 10 ballen per veld nodig hebben. Daarom bij deze de vraag of deze teams de ballen na afloop van de wedstrijd weer terug willen brengen in de Biga zodat dit probleem ook weer achterhaald is. Als wij hier met ons allen aandacht aan schenken zijn we weer een stukje verder met goed materiaalbeheer van ons kluppie.

Groeten,

Wiljan Kemperman