Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros2 days ago
We al bijna halverwege de decembermaand en dat betekent bij deze, helaas, ook laatste wedstrijden van 2018. Gelukkig zijn er thuiswedstrijden in overvloed en ook het Kerst Mixtoernooi in de Biga op 22 december om naar uit te kijken.

De thuiswedstrijden op de donderdag zijn als volgt. Om 19:15 begint Ikaros DS 3 tegen Pegasus DS 10. Onze dames doen het goed en bezetten de derde plek! Pegasus staat op de 11e plek en daarom kunnen er punten worden gepakt en kan de derde plek in ieder geval veilig worden gesteld tijdens de winterstop!
Daarna om 21:15 speelt Ikaros HS 1 tegen Pegasus HS 6. De heren staan momenteel ook op een knappe derde plek, maar zullen iets harder aan de bak moeten tegen de nummer 5. Nog iets om naar uit te kijken: dit is de laatste wedstrijd dat de heren hun jeugdige pupil die momenteel in Canada bivakkeert, moeten missen.

Overige wedstrijden op de donderdag zijn:
Om 21:00, Trivos DS 7 - Ikaros DS 4 in Wijchen.
Om 21:15, Isala '77 DS 1 - Ikaros DS 2 in Beneden-Leeuwen.

Ook de zaterdag in de Biga zit weer goed vol! De volgende wedstrijden staan op het programma:
Om 13:30 begint Ikaros MA 1 tegen Trivos MA 2 en speciale attentie naar deze wedstrijd! Ikaros kan namelijk kampioen worden door tegen de nummer 2 te winnen. Daarom is alle support welkom om Ikaros naar het kampioenschap aan te moedigen!
Daarna om 15:30 speelt Ikaros JB 1 tegen Volamie JB 1. Ook een bijzondere wedstrijd, want als ik het goed van de NEVOBO-app aflees, spelen de nummer 2 en nummer 1 tegen elkaar hier. En kan ook Ikaros JB 1 kampioen worden! Des te meer reden om naar de Biga te komen!
Als afsluiter van de dag speelt Ikaros DS 5 tegen WaHo DS 9 om 17:30. Ikaros DS 5 mag die dag dan geen kampioen worden, maar speelt wel een spannende wedstrijd om in de subtop te komen!

Overige wedstrijden op de zaterdag zijn:
Om 12:15, Pegasus MC 1 - Ikaros MC 1 in Nijmegen.
Om 14:00, Gemini DS 3 - Ikaros DS 1 in Elst.

En dan zijn we er nog niet! Op zondag 16 december is er namelijk weer een mini-toernooi voor de mini's van Ikaros.
Op deze dag zijn er in sporthal de Duffelt in Millingen aan de Rijn van 10 uur 's ochtends tot 14:30 's middags wedstrijden te zien! Genoeg volleybal te zien!

Voor alle teams: heel veel succes en plezier met de laatste wedstrijden in 2018!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros3 days ago
IKAROS MC 2 KAMPIOEN!

Zaterdag 8 december is Ikaros MC 2 kampioen geworden! Na een voorzichtige start aan het begin van het seizoen groeiden de meiden steeds meer in hun wedstrijden. Op zaterdag 1 december werd in de avond al duidelijk dat ze op winnende sets kampioen waren, maar toen was er nog niets gevierd. De ambitie was er om de laatste wedstrijd gewoon te winnen, zodat er een groot verschil was in punten met de nummer 2.
Dus togen we op 8 december naar Setash in Huissen; een geduchte tegenstander. Veel publiek vergezelde ons, gelukkig maar, want de wedstrijd was bloedstollend. De eerste twee sets pakten onze meiden van Ikaros. Bij de derde set stond het op een gegeven moment 25-25. En die set wilden we winnen! We wilden geen risico lopen op een vijfde set. Poeh, onze meiden hielden het hoofd koel en het werd in de derde set 27-25 voor Ikaros! Op naar de laatste en vierde set. Na een goed begin van Setash, ze stonden lange tijd voor, wonnen onze meiden ook deze set! De meiden hebben dus laten zien dat ze verdiend kampioen zijn geworden door met 4-0 te winnen en met 5 punten los op nummer 2! Hartstikke goed gedaan Mirthe, Luna, Julie, Liz, Anne Fleur, Fien, Fleur, Floor en Lutein! Jullie mogen trots zijn op jullie prestatie!
Natuurlijk ook felicitaties en complimenten voor de coach en trainer!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros6 days ago
🎄INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTOPT🎄
De inschrijvingen voor het Senioren Mixtoernooi op 22 december zijn gestopt. Alle teams hebben zich aangemeld en de opkomst is geweldig!
Maar wees niet getreurd! Er is altijd plek in de Biga om te genieten van de schitterende wedstrijden die gespeeld worden. Na afloop natuurlijk een drankje en dansje in de kantine!

Wij hebben er erg veel zin in!🤩
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros7 days ago
Hallo allemaal!

Zoals sommigen wellicht al hebben opgemerkt, hebben wij een geheel vernieuwde website! Deze is de afgelopen maanden gemaakt door Remco Helming van RAW Internet Marketing en RAW Internet Beveiliging, waar je terecht kan voor o.a. een antivirus scanner en privacy software.
Hierdoor ziet onze website er weer mooi, modern en overzichtelijk uit. Waar in het verleden de site enigszins achterbleef, is deze nu weer up to date en naast de Facebookpagina dé plek om informatie te vinden over Ikaros, mededelingen te lezen en om leuke berichten van andere teams te lezen!

Allereerst wat informatie over de website zelf. Nieuwe evenementen zijn onder andere het kopje 'agenda' te vinden. Hier zijn alle opkomende evenementen die Ikaros organiseert of die relevant zijn voor club te vinden. Geheel met datum, tijd en informatie over het evenement. Een ander nieuw kopje is 'nieuws'. Hier wordt het laatste nieuws rondom Ikaros geplaatst rechtstreeks vanuit Facebook. Dit betekent dat je ook zonder Facebook, Ikaros kan volgen! Verder is nog steeds de gebruikelijke informatie te vinden zoals wedstrijden, trainingen, teams en nog veel meer.

Neem vooral zelf een kijkje op https://ikaros.nl/ !
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros1 week ago
De maand december is aangebroken en dat betekent niet alleen dat de feestdagen eraan zitten te komen, dat betekent ook dat er nog maar twee speelronden zijn voor het nieuwe jaar.

De donderdag begint goed met twee thuiswedstrijden!
Om 19:15 speelt Ikaros DS 4 tegen Pegasus DS 12. Dit betekent de nummer 2 tegen de nummer 7 en dat betekent dat Ikaros een goede kans maakt om het gat naar de koppositie te overbruggen en tegelijkertijd afstand te nemen van de nummer 3.
Daarna om 21:15 speelt Ikaros HS 1 tegen Voreo HS 1. De heren spelen momenteel in de subtop en staan op de vijfde plek. Het is echter nek aan nek in de poule en winst is daarom belangrijk!

Overige wedstrijden op de donderdagavond zijn:
Om 19:30, Pegasus DS 6 - Ikaros DS 2 in Nijmegen.
Om 19:30, Trivos DS 3 - Ikaros DS 1 in Wijchen.

Dan door naar een leuke zaterdag vol met thuiswedstrijden!
Om 13:30 speelt Ikaros MB 1 tegen Switch '87 MB 1. Dit zal een lastige wedstrijd worden voor Ikaros die momenteel vijfde staan tegen Switch die tweede staan. Desondanks gaat er zeker hard worden gewerkt om de winst binnen te slepen!
Daarna speelt Ikaros JB 1 tegen Weekenders JB 1. Hier is het precies andersom en staat Ikaros op de tweede plaats en staan de Weekenders vijfde. Ikaros is hier diegene die moet oppassen voor onderschatting!
Als afsluiting van de dag speelt om 17:30 Ikaros DS 5 tegen Invicta DS 3. Ikaros neemt het op tegen de nummer drie en zal willen winnen om weer aansluiting bij de subtop te vinden!

Overige wedstrijden voor de zaterdag zijn:
Om 13:00, Setash MC 2 - Ikaros MC 2 in Huissen.
Om 15:00, Switch '87 MA 1 - Ikaros MA 1, Millingen aan de Rijn.

Voor alle teams: heel veel plezier en succes!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros2 weeks ago
Een nieuwe week en dus weer een nieuw weekoverzicht!

Op donderdag hebben we gelukkig weer een thuiswedstrijd. Dit keer speelt Ikaros DS 3 tegen Tweestroom DS 3 om 19:15. DS 3 is nog steeds in bloedvorm, maar de competitie is enorm! Ze staan samen met twee andere teams op de eerste plaats en de nummer 4 volgt daarop met één punt. Genoeg reden om van Tweestroom te willen winnen!

Op zaterdag hebben we gelukkig twee thuiswedstrijden.
Om 11:30 speelt Ikaros MC 1 tegen VoCASA MC 2. MC 1 is ook in bloedvorm en staat momenteel op de 2e plaats. Winst tegen VoCASA kan ervoor zorgen dat ze de koppositie overnemen!
Daarna om 13:30 speelt Ikaros MC 2 tegen Malden MC 1. Ook de MC 2 is in bloedvorm! Ook zij staan op de 2e plaats en ook zij kunnen bij winst de eerste plaats overnemen. Achter deze teams staan zeker goede trainers en coaches!

Verder op de zaterdag:
Om 10:00, Volambie JB 1 - Ikaros JB 1 in Nijmegen.
Om 15:00, Setash DS 4 - Ikaros DS 5 in Huissen.

Voor alle teams wederom heel veel succes en plezier!

Deel met je netwerk