Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros6 days ago
Wederom een weekoverzicht vol met wedstrijden! Dit keer een hartstikke divers speelschema met wedstrijden op donderdag, vrijdag, zaterdag én een mini-toernooi op zondag!

Op donderdagavond in de Biga hebben we weer twee mooie wedstrijden op het programma staan.
Om 19:15 begint Ikaros HS 1 tegen Trivos HS 2. De heren bezetten de 9e plaats en Trivos de 11e, maar eigenlijk zegt dit niks. De stand in de poule ligt namelijk hartstikke dicht bij elkaar. Spannend dus!
Daarna om 21:15 ook een spannende wedstrijd! Ikaros DS 3 - Trivos DS 5. Dames 3 heeft de koppositie te pakken! Top! Deze moet echter wel verdedigd worden van de nummer 4 Trivos. Dat belooft dus ook een mooie wedstrijd.

Verder op de donderdagavond:
Om 19:30, Boemerang Komeet DS 4 - Ikaros DS 4 in Druten.

Wederom een wedstrijd op vrijdag:
Om 21:00, Kidang DS 3 - Ikaros DS 2 in Bemmel.

Een primeurtje op de zaterdag, want er worden namelijk alleen maar thuiswedstrijden gespeeld!
Om 13:30 begint Ikaros MB 1 tegen VoCASA MB 1. De Ikaros meiden hebben het moeilijk en bezetten de 6e plaats, terwijl VoCASA op de 3e plek staat. Aanmoediging is daarom welkom!
Daarna speelt Ikaros JB 1 tegen De Hofnar-Bovo JB 1 in een echte kraker! De jongens staan momenteel op de 2e plaats en spelen tegen de nummer 3. Een extraatje: met winst kunnen de jongens gelijk komen met de nummer 1!
Als afsluiter speelt om 17:30 Ikaros DS 5 tegen Excelsior DS 2, niet te verwarren met de voetbalclub Excelsior. Toch een waarschuwing voor potentiële voetbalfans die anders teleurgesteld aankomen. Dit wordt echter ook een spannende wedstrijd, want dit is de nummer 5 tegen de nummer 3!

Vervolgens is de pret nog niet op, want op zondag staat er nog een mini-toernooi voor de deur!
De gehele dag vanaf 10 uur 's ochtends tot 14:10 's middags staan er wedstrijden op het programma in Wijchen in Sportcentrum Arcus. Hartstikke leuk dus om een dag veel wedstrijden te zien!

Voor alle teams wederom heel veel plezier en succes!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros6 days ago
Handige en fijne tip van onze collega's bij Tweestroom sv Volleybal en Gymnastiek: informatie over het afsluiten van de Waalbrug.

Je leest er door op de link te klikken meer over! Goed om rekening mee te houden met wedstrijden!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros2 weeks ago
Een nieuwe week betekent wederom een nieuw weekoverzicht! En wederom goed nieuws want er zijn weer genoeg thuiswedstrijden te bewonderen!

Aankomende donderdag in de Biga begint Ikaros DS 2 tegen Touché DS 1 om 19:15. Dames 2 is weer bezig aan een topseizoen en bezetten stevig de 2e plaats met 61 punten. Touché bezet de 10e plaats en dus kunnen er weer punten worden gepakt door de dames!
Aansluitend om 21:15 speelt Ikaros DS 4 tegen D.V.O.L DS 2. Dit is de echte kraker van de avond! Dames 4 is ook bezig aan een fantastisch seizoen en staan op de 2e plaats. Zij hebben dus maar één team boven zich staan en dat is D.V.O.L! Er moet dus hard gewerkt worden om punten te pakken, maar de prognose ziet er veelbelovend uit: 3-1 voor Ikaros. Hopen dat dat ook de werkelijkheid wordt!

Overige wedstrijden op de donderdagavond zijn:
Om 19:00, SSS DS 10 - Ikaros DS 5 in Barneveld.
Om 21:00, Trivos HS 1 - Ikaros HS 1 in Wijchen.
Om 21:30, Pegasus DS 8 - Ikaros DS 3 in Nijmegen.

Een rustige zaterdag in de Biga, maar gelukkig toch nog twee thuiswedstrijden.
Om 13:30 speelt Ikaros MC 1 tegen Switch '87 MC 1. De Ikaros meiden hebben een droomstart na de winterstop: twee wedstrijden gespeeld en 8 sets gewonnen! Top! Dat willen zij natuurlijk doorzetten en daar hebben we alle vertrouwen in!
Aansluitend om 15:30 speelt Ikaros DS 1 tegen Pegasus DS 4. Dit wordt voor de dames een hele pittige wedstrijd. De dames staan momenteel 9e en nemen het op tegen de nummer 1. Moeilijk, maar een stunt kan nog altijd!

Overige wedstrijden op de zaterdag zijn:
Om 13:30, SSS MB 1 - Ikaros MB 1 in Barneveld.
Om 13:30, Setash MC 1 - Ikaros MC 2 in Huissen.

Alle teams heel veel plezier en succes gewenst en ook nog een extra oproep voor alle teams: stuur indien nodig een nieuwe teamfoto op naar site@ikaros.nl.
Kijk op de website, https://ikaros.nl/, bij teams en stuur indien nodig zo snel mogelijk een teamfoto op. De zaal maakt niet uit, maar er moeten natuurlijk wel Ikaros shirts worden gedragen!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros heeft de omslagfoto bijgewerkt.2 weeks ago
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros2 weeks ago
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en hou je ervan om te sporten? Welke sport dan ook? Kom dan naar de sportochtend op donderdag 7 maart!

Tijdens de carnavalsvakantie op donderdag 7 maart van 09:45 tot 12:45 in Sporthal Heuvelland organiseren verschillende sportverenigingen een hartstikke sportieve sport en spel ochtend! Dit houdt in korfballen, turnen en freerunnen, judoën, tafeltennissen, handballen en natuurlijk volleyballen!

Het extra leuke is: je mag je broertje, zusje, vriendinnetje of vriendje meenemen of wie dan ook die graag meewilt doen en tussen de 6 en 12 jaar is!

De entreekosten zijn €3,- en moet je contant betalen bij binnenkomst.

Om je in te schrijven stuur je een mailtje naar sportinstuifgroesbeek@gmail.com en vermeld je je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Het wordt hartstikke leuk, dus we zien je graag op 7 maart!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros3 weeks ago
Een nieuwe week en dus nieuwe wedstrijden met een nieuw weekoverzicht!

De donderdagavond in de Biga is weer goed gevuld met twee thuiswedstrijden. Om 19:15 trapt Ikaros DS 3 af tegen Heyendaal DS 10. Ikaros staat momenteel op de eerste plek met één puntje voorsprong op de nummer twee. Noodzaak is dus om punten te blijven pakken om eerste te blijven!
Daarna om 21:15 speelt Ikaros HS 1 tegen Heyendaal HS 3. De heren bezetten momenteel de 10e plek, maar dat zegt eigenlijk niks. De teams in de poule staan hartstikke dicht bij elkaar met het verschil tussen de heren (10e plek) en de eerste plek, maar 9 punten. Alles is dus nog mogelijk!

Overige wedstrijden op de donderdagavond zijn:
Om 19:30, Heyendaal DS 4 - Ikaros DS 1 in Nijmegen.
Om 21:30, Heyendaal DS 8 - Ikaros DS 2 in Nijmegen.

Helaas is de zaterdag niet zo gevuld met thuiswedstrijden, maar gelukkig valt er nog wel wat te kijken in de Biga!
Om 17:30 neemt Ikaros DS 5 het op tegen Scylla DS 5. De Dames bezetten momenteel de zesde plek en kunnen die plek steviger bezetten door punten te pakken tegen de nummer 11. Dat moet goedkomen!

Overige wedstrijden op de zaterdag zijn:
Om 10:00, DES JB 1 - Ikaros JB 1 in Angerlo.
Om 14:00, TweeVV MB 1 - Ikaros MB 1 in Ede.

Alle teams wederom heel veel succes en plezier gewenst!

Deel met je netwerk