Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Sinterklaas is weer terug naar Spanje, maar voordat we aan de kerst beginnen, worden er nog wel wat wedstrijden gespeeld! Eerst nog even terug naar vorige week, want zoals er toen al is vermeld, is Ikaros MA 1 kampioen geworden in een weekend dat ze zelf niet hebben moeten spelen. Vandaar dat de officiële kampioensfoto nog even op zich moest wachten, maar hij is er! Nogmaals proficiat meiden (en trotse coaches)!

Op donderdag is er één wedstrijd te zien in de Biga.
Om 21:15 neemt Ikaros DS 3 het op tegen Trivos DS 6. Ikaros staat op het één na laatste plekje, maar zij willen natuurlijk de eerste seizoenshelft goed afsluiten met wat punten. En dat is mogelijk, want Trivos staat maar twee plekjes boven ze!

De uitwedstrijden van de donderdag zijn als volgt:
Om 19:30, Pegasus DS 6 - Ikaros DS 2 in Nijmegen.
Om 20:30, Malden DS 1 - Ikaros DS 1 in Malden.

Dan wordt er ook nog een uitwedstrijd gespeeld op de vrijdagavond.
Om 19:30, Kidang MA 1 - Ikaros MA 1 in Bemmel.

Op zaterdag staat de Biga ook weer open voor publiek!
Om 11:30 trapt Ikaros MC 1 af door het op te nemen tegen Voreo MC 2. En ondanks dat onze meiden (nog) geen kampioen zijn, doen ze het wel verdraaid goed! Ze staan op de tweede plek met twee punten achterstand op de nummer één. Zij gaan het opnemen tegen de nummer vier en zullen zichzelf dus van hun beste kant moeten laten zien. Ga zo door meiden!
Daarna om 13:30 speelt Ikaros DS 4 tegen SSS DS 10. Het weekoverzicht is weer goedgevuld met toppers, want ook Ikaros DS 4 doet het fantastisch met momenteel een tweede plek en een ruime voorsprong op de nummer drie. Zij nemen het op tegen de nummer 8 en zullen de punten dus weer in Groesbeek willen en gaan houden!

Dan worden er ook nog uitwedstrijden gespeeld op de zaterdag.
Om 09:00, Voreo MC 1 - Ikaros MC 2 in Ravenstein.
Om 09:30, Boemerang Komeet MA 1 - Ikaros MA 2 in Druten.
Om 10:30, Tweestroom JB 1 - Ikaros JB 1 in Gendt.

Dat waren alle wedstrijden voor deze week, dus voor alle teams wederom veel succes en plezier!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Nieuwe week en dus een nieuw weekoverzicht! Maar voordat we vooruitblikken naar komende week, kijken we eerst even terug naar afgelopen week. Er valt namelijk genoeg te vieren!

Allereerst, kampioen worden zonder te spelen! Dat is wat Ikaros MA 1 afgelopen weekend is overkomen. Heerlijk vanaf je luie stoel horen dat je kampioen bent geworden, er zijn ergere dingen. Van harte gefeliciteerd meiden!
Dan is er nog een team dat afgelopen weekend kampioen is geworden, maar zij hebben wel gespeeld! Van harte gefeliciteerd meiden van de MA 2! Zij wonnen afgelopen zaterdag spectaculair in Biga met 4-0 met hele ruime setstanden en dus was daar ook even een fotomomentje. Maar zeker gewonnen als een echte kampioen!
Super bezig meiden!

Dan door naar de wedstrijden van deze week!
Op donderdag 5 december kan iedereen lekker pakjesavond vieren en hopen dat hij of zij zoet is geweest en cadeautjes krijgt van de goedheiligman, behalve Ikaros DS 3! Zij zullen moeten worden voor de cadeautjes.
Om 19:30 speelt Tweestroom DS 3 - Ikaros DS 3 in Gendt. De punten zullen ook niet zomaar als cadeautjes mee naar huis worden genomen, het is namelijk de nummer 12 tegen de nummer 11. Succes!

Dan zijn er op zaterdag gelukkig weer thuiswedstrijden.
Om 11:30 speelt Ikaros MB 1 tegen Pegasus MB 2, wat een leuke wedstrijd zal gaan worden. De Ikaros meiden staan momenteel 4e een willen graag in die top drie komen en zullen dus van de nummer 6 moeten winnen!
Daarna speelt Ikaros JB 1 tegen Gemini JB 1 om 13:30. De jongens en meiden van Ikaros doen het hartstikke goed en staan nu op de tweede plaats. Kampioen worden zit er helaas niet meer in, maar die tweede plek verdedigen zeker wel!
Als afsluiter van de dag om 15:30, Ikaros MA 1 tegen Kidang MA 1. Zoals eerder genoemd zijn de meiden afgelopen weekend kampioen geworden, zonder zelf te spelen. Daarom willen ze nu wel laten zien dat ze terecht kampioen zijn geworden! En tegen wie kan dat nou beter, dan tegen de nummer 2?

De uitwedstrijden van de zaterdag zijn als volgt:
Om 09:00, Trivos MA 3 - Ikaros MA 2 in Wijchen.
Om 09:00, Trivos MC 4 - Ikaros MC 2 in Wijchen.
Om 14:15, Pegasus MC 2 - Ikaros MC 1 in Nijmegen.
Om 17:00, Setash DS 4 - Ikaros DS 4 in Huissen.

Een gezellige pakjesavond voor iedereen en succes op sportief gebied!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Vandaag weer een leerzame zondagtraining gehad! Goed bezig meiden van Switch en Ikaros!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Een nieuwe week en dus weer een nieuw weekoverzicht! Wederom met een bijzonder en leuk nieuwtje. Wat dat nieuwtje is? Lees dan maar gauw door!

Allereerst het goede nieuws dat er deze week weer genoeg in de Biga te zien valt! Te beginnen met een wedstrijd op donderdag.
Om 19:30 neemt Ikaros DS 3 het op tegen Volamie DS 1. Dit zal echter zeker niet gemakkelijk gaan. Het zal een heuse David vs. Goliath wedstrijd worden, met Ikaros op plek 12 en Volamie op plek 2. Maar we weten allemaal hoe bovenstaand gevecht is afgelopen... Stunten kan altijd!

Dan worden er ook nog twee uitwedstrijden gespeeld op de donderdagavond:
Om 19:30, Voreo Peter Peters TSR DS 1 - Ikaros DS 2 in Schaijk.
Om 21:00, Kidang DS 4 - Ikaros DS 1 in Bemmel.

Deze week wordt er ook een wedstrijd op vrijdag gespeeld. Om 21:00 speelt Kidang DS 2 tegen Swikaros DS 1.

Op zaterdag worden er gelukkig weer een hele hoop thuiswedstrijden gespeeld!
Om beginnen speelt om 11:30 Ikaros MC 2 tegen Gemini MC 1. Dit zal ook een David vs. Goliath worden, want ondanks dat de teams 4e en 2e staan, scheelt het in punten toch nog het een en ander. Zoals eerder benoemd, stunten en wat punten pakken kan altijd!
Daarna om 13:30 speelt Ikaros MC 1 tegen Trivos MC 3. Deze wedstrijd is precies omgedraaid. Ikaros staat 3e en neemt het op tegen Trivos dat 5e staat. Ook hier is er een flink verschil in punten, maar dan in het voordeel van Ikaros. Dus noodzaak om kop erbij te houden en punten te pakken!
Dan om 15:30, de wedstrijd die rood mag worden omcirkeld in de agenda's, Ikaros MA 2 tegen Atalante MA 2. Zoals vorige week al is benoemd, kan Ikaros MA 2 die dag kampioen worden! Rede genoeg dus om te komen kijken en hopelijk / waarschijnlijk het feestje mee te vieren!
Dan als slot van de dag, neemt Ikaros DS 4 het op tegen WaHo DS 9. En het mag gezegd worden: onze dames zijn goed bezig! Zij staan namelijk stevig op de tweede plek! Ze nemen het op tegen de nummer 7 en stiekem verwachten we dat zij die tweede plek alleen nog maar steviger in handen nemen.

Om deze zaterdag nog wat leuker en spannender te maken, hebben we nog een nieuwtje. Van onze goed geïnformeerde bronnen en reporters hebben wij namelijk vernomen dat er zaterdag Pieten door Groesbeek trekken. En we weten dat de Pieten gek zijn op volleybal dus misschien ook wel langskomen bij de trainingen!

Dan wordt er ook nog een uitwedstrijd gespeeld op de zaterdag.
Om 12:00, Malden MB 1 - Ikaros MB 1 in Malden.

Voor alle teams wederom weer veel succes en plezier! En hopelijk komt er zaterdag goed nieuws uit de Biga!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Daar is ie weer, het weekoverzicht voor deze week! Met toch een beetje spijtig nieuws, want er zijn bar weinig thuiswedstrijden te genieten. Om precies te zijn maar één. Maar er valt een bijzonder nieuwtje te vermelden, maar als je dat wilt weten moet je blijven lezen!

De enige thuiswedstrijd van deze week wordt gespeeld op donderdag in de Biga om 19:15. Dan zal Ikaros DS 3 het opnemen tegen Atalante DS 2 en dat zal geen gemakkelijke klus worden voor Ikaros. Zij zullen als nummer 12 toch wat punten willen afsnoepen van Atalante, de nummer 4. Pittige klus!

Op zaterdag dus alleen maar uitwedstrijden.
Om 10:00, Malden MA 1 - Ikaros MA 1 in Malden.
Om 10:00, Volamie MB 1 - Ikaros MB 1 in Nijmegen.
Om 15:00, Set Up ‘69 DS 6 - Ikaros DS 4 in Scherpenzeel.
Om 16:45, Pegasus DS 3 - Swikaros DS 1 in Nijmegen.

Wat wel weer ontzettend leuk is, is dat onze mini’s weer in actie komen op zondag! Zij spelen tussen 15:00 en 16:30 in Gendt weer wedstrijden!

En last but not least, de concurrentie- en kampioensstrijd in de competitie van Ikaros MA 2 is in alle hevigheid bezig en wordt dan ook goed gevolgd. Onze journalisten en supporters houden al het nieuws in de gaten, waardoor het bericht werd opgevangen dat Ikaros MA 2 op 30 november al kampioen kan worden! De competitie heeft punten laten liggen en hier willen de meiden dan ook optimaal gebruik van gaan maken. En het mooie is ook nog eens dat zij die dag om 15:30 thuis spelen! Zet hem dus vast in de agenda!

Voor nu, wederom aan alle teams heel veel plezier en succes toegewenst!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. Een korte terugblik laat zien dat Ikaros uitstekende zaken heeft gedaan afgelopen week, veel wedstrijden (met 4-0) gewonnen! Goed bezig! En nog een bijzonderheid deze week: Swikaros DS 1 speelt thuis in de Biga! Komt ook niet al te vaak voor, dus pak je kans.

Op donderdag 14 november zijn er weer lekker twee thuiswedstrijden in de Biga.
Om 19:15 begint Ikaros DS 1 tegen Pegasus DS 5. Dit zal een hele lastige worden, want Ikaros speelt vanaf de 9e plaats tegen de nummer 2. Een beetje aanmoediging is welkom!
Daarna om 21:15 speelt Ikaros DS 2 - Switch ‘87 DS met een bijna gelijke situatie. Hier is het de nummer 7 tegen de nummer 2. Het zal een lastige avond worden in de Biga en dus is alle steun welkom!

Dan is er een nog een uitwedstrijd op donderdag.
Om 19:30, Weekenders DS 2 - Ikaros DS 3 in Winssen.

Gelukkig zijn er op zaterdag 16 november ook genoeg thuiswedstrijden te zien, waaronder dus Swikaros. Maar eerst de andere wedstrijden.
Om 11:30 begint Ikaros MB 1 tegen Tweestroom MB 2. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden die Ikaros wil en kan winnen! Met winst schuiven ze dichter richting de top, maar Tweestroom zal het ze niet makkelijker maken.
Daarna om 13:30 speelt Ikaros MA 1 tegen Malden MA 1, wat een titanenstrijd als nooit tevoren zal gaan worden. Ikaros is nog altijd ongeslagen en staat met kop en schouders bovenaan. Maar die voorsprong houd je natuurlijk alleen vol door te winnen van de concurrenten en al helemaal van de nummer 2!
Als afsluiter, eindelijk weer te bewonderen in de Biga, Swikaros DS 1! Zij spelen om 15:30 tegen Heyendaal DS 5. Nu staat Swikaros momenteel 6e, maar de verschillen van plek 2 tot plek 8 zijn heel klein. Het feit dat ze tegen de nummer 7 moeten spelen geeft dus vooral aan dat ze moeten winnen!

Dat waren de thuiswedstrijden, dan nu nog de uitwedstrijden op de zaterdag.
Om 09:45, VoCASA JB 1 - Ikaros JB 1 in Nijmegen.
Om 13:00, TweeVV DS 6 - Ikaros DS 4 in Ede.
Om 14:00, Gemini MC 1 - Ikaros MC 2 in Elst.

Dat was ie weer en dus voor alle teams veel plezier en succes!

Deel met je netwerk