Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
MA2 Op de helft, en nog steeds ongeslagen ๐Ÿ˜„๐Ÿ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช
๐ŸŸ๐Ÿ” hadden ze verdiend๐Ÿ‘
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Tijd voor het weekoverzicht! En met goed nieuws in het verschiet, want weer volop thuiswedstrijden!

Op donderdag is de Biga goed bezet met twee wedstrijden.
Om 19:15 begint Ikaros DS 3 tegen VoCASA DS 8. Ikaros kent een moeizame start, maar winnen kan altijd! VoCASA staat 5e op de ranglijst, dus een stunt is mogelijk.
Daarna om 21:15 speelt Ikaros DS 2 tegen VoCASA DS 6. Wederom Ikaros tegen VoCASA, maar dit keer zijn de kansen voor Ikaros beter. Nummer 5 tegen nummer 7! We gaan natuurlijk voor twee overwinningen deze avond!

Op zaterdag wederom twee thuiswedstrijden in de Biga.
Om 11:30 speelt Ikaros MB 1 tegen VoCASA MB1. Ik hoor je denken: alweer die lui van VoCASA?! Helaas (lees: gelukkig) maak ik het spelschema niet, ik maak er enkel verslag van. Dus ja, VoCASA weer! Dit zal ook een spannende wedstrijd worden tussen de nummer 6 en 3, maar met het feit dat Ikaros een wedstrijd minder heeft gespeeld.
Daarna om 13:30 sluit Ikaros JB 1 af tegen Tweestroom JB 1. Ja, gelukkig spelen er nog andere teams in de regio. De Ikaros jongens doen het fantastisch en hebben tot nu toe de maximale punten gepakt! Tweestroom doet het echter ook niet onaardig en staat 4e. Spannende wedstrijden dus in de Biga!

Dan worden er op zaterdag ook nog twee uitwedstrijden gespeeld. Die zijn als volgt:
Om 13:00, SIOK MA 1 - Ikaros MA 2 in Beneden-Leeuwen.
Om 14:15, VoCASA MC 1 - Ikaros MC 1 in Nijmegen (is het VoCASA week?).

Voor (bijna) alle teams: laat je niet gek maken door die paarse van VoCASA! Succes en veel plezier!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Het seizoen dendert vrolijk verder, dus we gaan alweer de volgende speelronde in!

Op donderdag 10 oktober is er gelukkig weer een thuiswedstrijd te bewonderen in de Biga. Om 19:15 speelt Ikaros DS 3 tegen Pegasus DS 8. Eerlijk is eerlijk, onze dames zijn niet zo lekker begonnen aan het seizoen, maar er moeten een keer punten worden gepakt. Het zal moeilijk worden tegen Pegasus, maar zeker niet onmogelijk. Succes dames!

De uitwedstrijden op donderdagavond zijn:
Om 19:30, Tweestroom DS 2 - Ikaros DS 1 in Gendt.
Om 19:30, Pegasus DS 7 - Ikaros DS 2 in Nijmegen.

Op zaterdag is het gelukkig weer volle bak in de Biga!
Om 11:30 trapt Ikaros MC 2 af tegen Trivos MC 4. Deze wedstrijd is lastig in te schatten. Onze meiden hebben namelijk nog maar รฉรฉn wedstrijd gespeeld, terwijl Trivos er al drie heeft gespeeld. Onvoorspelbare wedstrijd dus!
Daarna om 13:30 speelt Ikaros MC 1 tegen Switch'87 MC 3. Onze meiden doen het goed met maar drie verloren sets uit drie wedstrijden en bezetten de tweede plek! Switch doet het echter ook niet slecht en staat vierde. Een spannende wedstrijd dus!
Om 15:30 speelt Ikaros MA 2 tegen Trivos MA 3. Jaja, het tweede Trivos team van de dag alweer en tevens een wedstrijd van uiterste. Ikaros heeft uit drie wedstrijden maximale score en sets, terwijl Trivos juist het tegenovergestelde heeft bereikt. Dit wordt dus een masterclass van Ikaros om te laten zien wat ze in huis hebben!
Dan is de koek nog niet op! Als afsluiter speelt Ikaros DS 4 om 17:30 tegen D.O.S. DS 4 en dat zal niet zomaar een wedstrijd worden! Onze dames bezetten de 2e plek en D.O.S. bezet de derde plek. Dit zal dus ook een spannende wedstrijd worden!

De uitwedstrijd op zaterdag is:
Om 14:15, VoCASA MB 2 - Ikaros MB 1 in Nijmegen.

Voor alle teams wederom veel plezier en succes gewenst!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Ha sportievelingen!

Goed nieuws, want in de herfstvakantie kan er gewoon gesport worden!

In de herfstvakantie op donderdag 17 oktober 2019 is er een GRATIS SPORTINSTUIF voor alle basisschoolkinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar van 09:45 tot 13:00 uur.

De sporten zijn turnen/freerunnen, dansen, korfbla, judo, handbal, tafeltennis en natuurlijk... volleybal!

Belangrijke informatie:
- locatie Sporthal Heuvelland, Ambachtsweg 8a Groesbeek.
- inschrijven deelnemers 9.15 โ€“ 9.30 uur.
- trek makkelijk zittende (sport)kleding en sportschoenen aan.
-let goed op je spullen! De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of verlies.

We zien je graag 17 oktober om er een leuke ochtend en middag van te maken!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
De eerste thuiswedstrijd van Swikaros D1. Tegen koploper Heijendaal werd met 3-1 verloren. Volgende wedstrijd 26 oktober thuis in Millingen tegen Pegasus weer nieuwe kansen.
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Weer tijd voor een nieuw weekbericht!

De competitie is goed onderweg en er worden wedstrijden gewonnen en punten gepakt. Goed nieuws dus!

Het belooft een mooie donderdagavond te worden, want er zijn maarliefst twee thuiswedstrijden in de Biga!
Om 19:15 begint Ikaros DS 1 tegen Kidang DS 3. Onze dames hebben hun slag nog niet helemaal gevonden in de gespeelde twee wedstrijden. Kidang zal daarom een moeilijke tegenstander geworden, gezien het feit dat zij nog ongeslagen zijn met geen enkele verloren set. Maar een verrassing is zo gemaakt!
Daarna om 21:15 speelt Ikaros DS 2 tegen Heyendaal DS 6. Dames 2 maakt wel een goede start en heeft de eerste wedstrijd met 3-1 gewonnen. Heyendaal heeft al twee wedstrijden gespeeld en daarom is de vergelijking moeilijk te trekken, maar ook deze wedstrijd zal een spannende worden!

Op zaterdag worden er ook volle bak wedstrijden gespeeld in de Biga. Mocht het weer net zo druilerig zijn als afgelopen weekend, sta je toch liever in de Biga dan buiten in de regen langs de kant van een voetbalveld!
Je hoeft er niet eens vroeg je bed voor uit, want (pas) om 11:30 speelt Ikaros MB 1 tegen Kidang MB 1. Dit zal de eerste keer zijn dat onze meiden in actie komen dit seizoen, maar de tegenstander is al wel opgewarmd met รฉรฉn overwinning.
Daarna om 13:30 speelt Ikaros JB 1 tegen Xanthos JB 1. Ikaros JB 1 heeft een uitstekende eerste wedstrijd gespeeld door ruim te winnen tegen Gemini JB 1 terwijl Xanthos heeft verloren. Gaan de jongens hun goede seizoensstart voortzetten?
We zijn er nog niet, want tot slot speelt Swikaros DS 1 tegen Heyendaal DS 4 om 15:30. Swikaros heeft vorige week een prima openingswedstrijd gespeeld, maar zal het gelijk moeten opnemen tegen Heyendaal, dat in twee wedstrijden nog geen set heeft laten liggen. Plus, zoals bekend, speelt Swikaros afwisselend thuiswedstrijden in Groesbeek. Zeker even komen kijken dus!

Uitwedstrijden op de zaterdag zijn:
Om 09:00, Trivos MC 3 - Ikaros MC 1 in Wijchen.
Om 12:15, Pegasus MA 2 - Ikaros MA 2 in Nijmegen.
Om 13:00, Trivos MA 2 - Ikaros MA 1 in Wijchen.
Om 16:00, Kidang DS 6 - Ikaros DS 3.

Dan zijn we nog niet klaar, want op zondag speelt Niveau 5 namens de mini's een toernooi in Nijmegen. Vanaf 14:30 tot en met 16:10 spelen zij in de VoCASA-hal in Nijmegen!

Voor alle teams wederom veel succes en plezier!

Deel met je netwerk