Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros4 days ago
Hallo allemaal!
Dit jaar doet Ikaros mee met de Rabobank Clubkas Campagne! Rabobank Rijk van Nijmegen stelt in totaal €250.000 beschikbaar om onder verschillende verenigingen te verdelen en Ikaros doet mee! Hier hebben we alleen wel jouw hulp nodig!

Wat moet je doen en wanneer?
Van dinsdag 14 mei tot en met woensdag 29 mei kun je, indien je lid bent van de Rabobank, stemmen. Op 14 mei ontvang je, indien je lid bent, een stemkaart in de bus waarmee je online je stem kunt uitbrengen. Stemmen is dus maar een fluitje van een cent! In totaal heb je vijf stemmen, waarvan je twee stemmen op dezelfde vereniging, Ikaros dus, mag uitbrengen!

Ikaros wilt de opbrengsten van de campagne graag gebruiken voor de jeugd en dan vooral voor extra spelmateriaal voor de jeugd. Zoals het gezegde luid: de jeugd is de toekomst van morgen! Ikaros wil dan ook zorgen dat zij aan materiaal niets tekort komen!

Wij hopen natuurlijk op zoveel mogelijk steun van onze leden, maar ook mensen die Ikaros een warm hart toedragen.

Alvast hartelijk bedankt voor jouw steun en stem!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros5 days ago
Zaterdag speelde D1 haar laatste wedstrijd. Tegenstander Switch D1.
De wedstrijd ging gelijk op, uiteindelijk won Switch de 5e set met 17-15. Ikaros gaat volgend jaar samen met Switch verder.Met een nieuw team bestaande uit beide teams zal gestreden gaan worden om het kampioenschap in de 1e klasse. Tevens werden enkele speelsters in het zonnetje gezet. Joyce van den Bosch, Maud Wijnhoven en Marieke van de Geest stoppen bij D1. Ook coach Sven Bosveld maakt ruimte voor een nieuwe coach. Uiteindelijk is Ikaros D1 op een verdienstelijke 8e plaats geëindigd.
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros1 week ago
DE LAATSTE LOODJES WEGEN HET ZWAARST!

Wat een mooie afgelopen week met als hoogtepunt het kampioenschap van Ikaros Dames 4. Nogmaals van harte gefeliciteerd! Voor nu gaan we al de laatste week in van het volleybalseizoen en dus betekenen dat ook de laatste wedstrijden. Er valt weer genoeg volleybal te bewonderen. Wordt dit de week van de kampioenen?

Aanstaande donderdag staan er twee belangrijke wedstrijden op het programma.
Om 19:15 speelt Ikaros DS 3 tegen Kidang DS 7 en Ikaros kan nog kampioen worden! Zij staan namelijk op 82 punten op de tweede plaats terwijl Weekenders op de eerste plaats staat met 86 punten. Weekenders komt niet meer in actie dus kunnen er punten worden gepakt!
Daarna om 21:15 speelt Ikaros Heren 1 tegen Pegasus HS 4. Ook de heren kunnen nog kampioen worden, maar hebben het niet meer zelf in de hand en zijn afhankelijk van Trivos. Er moet dus gewonnen worden.
Donderdagavond wordt dus een mooie volleybalrijke avond. Kom beide teams aanmoedigen, ze hebben jullie steun hard nodig!

Overige wedstrijden op donderdag zijn:
Om 21:30, Boemerang Komeet DS 3 - Ikaros DS 4 in Druten.
Om 21:30, Switch '87 DS 2 - Ikaros DS 2 in Millingen aan de Rijn.

Gelukkig worden er op zaterdag ook weer thuiswedstrijden gespeeld. Een mooie afsluiter in de Biga dus!
Om 11:30 speelt Ikaros MB 1 tegen SSS MB 1. Dit zal een pittige wedstrijd worden, omdat Ikaros gaat aantreden tegen de nummer 1. Maar dit betekent wel strijdlust en mooi volleybal!
Daarna om 15:30 speelt Ikaros JB 1 tegen Skopein Wivoc JB 1. Ook een kraker! Dit is namelijk de nummer 1 tegen de nummer 2!
De eer om het volleybalseizoen in de Biga af te sluiten is aan Ikaros DS 5 die om 17:30 spelen tegen WaHo DS 6. Dit wordt ook zeker een mooie wedstrijd, want dit is de nummer 5 tegen de nummer 3.

Overige wedstrijden op de zaterdag zijn:
Om 10:00, LIVO MC 1 - Ikaros MC 1 in Westervoort.
Om 12:00, TweeVV MA 1 - Ikaros MA 1 in Ede.
Om 16:30, Switch'87 DS 1 - Ikaros DS 1 in Millingen aan de Rijn.

Zo hebben we de laatste competitieweek toch weer heel veel mooie wedstrijden op het programma en is er nog genoeg om voor te spelen! Ik zou zeggen: geniet nog van het volleybalspektakel deze week en tot in de Biga!
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros2 weeks ago
Wat een spanning gisteravond. D4 speelde haar kampioenswedstrijd tegen nummer 2 in de competitie Trivos . Er moest gewonnen worden! Voor een zeer volle tribune begon Ikaros zeer goed aan de wedstrijd. De eerste set was in no time binnen. Daarna ging het steeds minder. De 2e en 3e set werd verloren. Zou het dan toch fout gaan? Alles was geregeld, DJ, champagne, hapjes, kampioens shirt met mooie tas, bloemen. Maar het wonder geschiede!! Onder luid gejuich van elk punt werd de 4e set gewonnen. De beslissende 5e set ging bepalen of Ikaros het zo fel begeerde kampioenschap ging pakken. Coach Bas Haukes gaf nog enkele goede tips mee en daar gingen de meiden goed mee om. Na het laatste punt brak het feest los! De emoties kwamen er uit, hoe mooi om te zien! Proficiat dames en coach/trainer .
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros was live.2 weeks ago
Gaat D4 kampioen worden??
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros
Volleybalvereniging Ikaros2 weeks ago
Pasen zit er weer aan te komen en dat betekent ook dat de Ikaros-paasactie er weer is! Dit bericht is vast de aankondiging, want er volgt spoedig een mail met de volledige informatie. Maarrrr, wees er snel bij, want de actie duurt uiterlijk tot 13 april!

Deel met je netwerk