Agenda Ikaros Groesbeek

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

februari / 2024

Super Saturday 2024

zaterdag / 24 / februari | 12:00 - 21:00

Zaterdag 24 februari is het weer zover! Ikaros organiseert dan weer haar jaarlijkse SuperSaturday. Gedurende de middag spelen 4 teams van Ikaros een thuiswedstrijd en we stellen het zeer op prijs als iedereen deze teams komt aanmoedigen! De mini’s trainen ’s ochtends op hun normale tijden. De trainingen zijn echter wel Super. Mo, Sanne en Erik hebben een speciale training in petto voor niveau 1 en 3 met aansluitend om 10.00 uur een spelletje bingo voor de kids. Ino geeft…

Meer weten »

juni / 2024

Buitentoernooi 2024

vrijdag / 7 / juni | 15:00 - zaterdag / 8 / juni | 01:00
Buitentoernooi, Nieuweweg 34
Groesbeek, Nederland
+ Google Maps

Vrijdag 7 juni vindt het Ikaros Scholenvolleybal toernooi plaats. Zaterdag 8 juni vindt het Ikaros Buitenvolleybal toernooi plaats. Inschrijven kan vanaf 23 februari 2024 op deze site. Meer info? Klik hier    

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Sponsoren Ikaros Groesbeek

Lid worden?

Lid worden?

Voor nieuwe leden geldt het volgende:
Na 3 gratis trainingen (en je wilt lid worden) dient een inschrijfformulier te worden ingevuld en ingeleverd bij de ledenadministratie. Bij het inschrijven als lid is het afgeven van een machtiging voor automatische incasso verplicht.

Lid Worden / Inschrijven

Welkom bij volleybal vereniging Ikaros

Ikaros

Beste volleybal-liefhebber (ster),

Van harte welkom in de volleybalwereld. Deze site is bedoeld om je wat meer informatie te verschaffen over de Groesbeekse volleybalvereniging “Ikaros”.

Het is natuurlijk altijd aardig om te weten hoe onze vereniging is ontstaan. Het volleybal in Groesbeek is in feite vrij laat van de grond gekomen, vooral als we bedenken dat in 1947 al een landelijke organisatie, de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) is ontstaan.

Lees meer

Ikaros clubwebshop

Ikaros sportkleding 

Wist je dat het mogelijk is om mooie sportkleding te bestellen met het Ikaros logo erop? Denk aan sportshirts, sportbroeken, trainingsbroeken en truien met het mooie Ikaros logo, maar ook aan een sporttas, sokken en kniebeschermers! 

Klik op de onderstaande knop en ga direct naar de webshop!

 

 

CLub webshop