Lid worden

Word nu lid van Ikaros!

Lid worden?

Voor nieuwe leden geldt het volgende:
Na 3 gratis trainingen (en je wilt lid worden) dient een inschrijfformulier te worden ingevuld en ingeleverd bij de ledenadministratie. Bij het inschrijven als lid is het afgeven van een machtiging voor automatische incasso verplicht.

Aanmelden

Let op:
Het lidmaatschap wordt elk jaar aangegaan voor minimaal één verenigingsjaar (1 augustus t/m 31 juli) en wordt automatisch verlengd tenzij schriftelijke opzegging plaatsvindt vòòr 1 juli !!
Afmeldingen tijdens het lopende seizoen zullen derhalve pas einde seizoen verwerkt worden.
Bij ernstige blessures is, in overleg, restitutie van de contributie mogelijk; hiervoor dient wel een schriftelijk verzoek ingediend te worden via leden@ikaros.nl.

Download vanaf de website www.ikaros.nl het inschrijfformulier

Afmelden

Je lidmaatschap afmelden kan via het afmeldformulier.

DOnwload Het Inschrijfformulier

Stuur dit vervolgens geheel ingevuld naar:
Leden@ikaros.nl

of per post:
Ikaros Ledenadministratie
Bosstraat 9
6561 CD Groesbeek

Pasfoto

Indien wordt deelgenomen aan de Nevobo-competitie moet tevens een pasfoto bijgevoegd worden. Meer informatie over de digitale pasfoto.

Regelingen voor inwoners met een laag inkomen 

Heeft u een laag inkomen en geen of weinig vermogen? Dan kunt u bij de gemeente Berg en Dal mogelijk gebruikmaken van een van de regelingen ter ondersteuning. Zo kunt u met een laag inkomen toch mee blijven doen met maatschappelijke activiteiten. Klik hier voor meer informatie over de regelingen.