Sponsoren Ikaros Groesbeek

Lid worden?

Lid worden?

Voor nieuwe leden geldt het volgende:
Na 3 gratis trainingen (en je wilt lid worden) dient een inschrijfformulier te worden ingevuld en ingeleverd bij de ledenadministratie. Bij het inschrijven als lid is het afgeven van een machtiging voor automatische incasso verplicht.

Lid Worden / Inschrijven

Agenda Ikaros Groesbeek

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

maart / 2019

Sportochtend Groesbeek

donderdag / 7 / maart | 09:45 - 12:45
Sporthal Heuvelland, Ambachtsweg 8a
Groesbeek, Gelderland 6562 AV
+ Google Maps
€3

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en hou je ervan om te sporten? Welke sport dan ook? Kom dan naar de sportochtend op donderdag 7 maart! Tijdens de carnavalsvakantie op donderdag 7 maart van 09:45 tot 12:45 in Sporthal Heuvelland organiseren verschillende sportverenigingen een hartstikke sportieve sport en spel ochtend! Dit houdt in korfballen, turnen en freerunnen, judoën, tafeltennissen, handballen en natuurlijk volleyballen! Het extra leuke is: je mag je broertje, zusje, vriendinnetje of vriendje meenemen of wie…

Meer weten »

Super Saturday!

zaterdag / 23 / maart | 10:00 - 23:00

Een open dag voor iedereen met een speciale clinic voor jeugd en wedstrijden! Ook niet onbelangrijk, de 3e helft! Op deze middag word ook onze nieuwe bar geopend! Tussen 18:00 - 19:00 uur komt er een frietwagen en tegen een kleine vergoeding kan er onbeperkt friet en snacks worden gegeten. Lekker!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Welkom bij volleybal vereniging Ikaros

Ikaros

Beste volleybal-liefhebber (ster),

Van harte welkom in de volleybalwereld. Deze site is bedoeld om je wat meer informatie te verschaffen over de Groesbeekse volleybalvereniging “Ikaros”.

Het is natuurlijk altijd aardig om te weten hoe onze vereniging is ontstaan. Het volleybal in Groesbeek is in feite vrij laat van de grond gekomen, vooral als we bedenken dat in 1947 al een landelijke organisatie, de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) is ontstaan.

Lees meer