Sponsoren Ikaros Groesbeek

Lid worden?

Lid worden?

Voor nieuwe leden geldt het volgende:
Na 3 gratis trainingen (en je wilt lid worden) dient een inschrijfformulier te worden ingevuld en ingeleverd bij de ledenadministratie. Bij het inschrijven als lid is het afgeven van een machtiging voor automatische incasso verplicht.

Lid Worden / Inschrijven

Welkom bij volleybal vereniging Ikaros

Ikaros

Beste volleybal-liefhebber (ster),

Van harte welkom in de volleybalwereld. Deze site is bedoeld om je wat meer informatie te verschaffen over de Groesbeekse volleybalvereniging “Ikaros”.

Het is natuurlijk altijd aardig om te weten hoe onze vereniging is ontstaan. Het volleybal in Groesbeek is in feite vrij laat van de grond gekomen, vooral als we bedenken dat in 1947 al een landelijke organisatie, de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) is ontstaan.

Lees meer

Corona maatregelen Volleybal vereniging Ikaros

Update Corona per 13 november 2021

Zoals bij iedereen inmiddels bekend zijn de maatregelen rondom Corona weer aangescherpt.

Hieronder een opsomming van de huidige stand van zaken:

Spelregels voor sport

Iedereen mag binnen en buiten sporten. De basismaatregelen moeten de kans op besmettingen voorkomen. De volgende regels gelden:

  • Een coronatoegangsbewijs is verplicht op binnensportlocaties, inclusief sportkantines (met uitzondering van afhaal), kleedkamers en andere faciliteiten, voor iedereen vanaf 18 jaar. 
  • Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor amateursporters vanaf 18 jaar die gebruik maken van faciliteiten binnen op sportlocaties, zoals kleedkamers en de sportkantine.
  • Sporten in groepsverband is toegestaan.
  • 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen.
  • Sportkantines zijn vanaf 20 uur gesloten.
  • Er is geen publiek toegestaan bij trainingen en wedstrijden in de professionele- en amateursport. Alleen toegang hebben personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Dit betekent ook dat zowel betaalde personen als vrijwilligers geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen in een binnensportlocatie. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten.
  • Houdt u verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Dit alles betekent dat de sportkantine alleen op zaterdag open is tot maximaal 20.00 uur en dat de tribune alleen gebruikt mag worden door eventuele begeleiders van bezoekende teams.

De deuren aan de zijkanten worden niet gebruikt. Alle bezoekers komen via de voordeur binnen en worden, indien 18+, gecontroleerd.
De afspraken rondom de controles blijven onveranderd.

Het bestuur van Ikaros.


Vanaf 6 november gelden er ook voor Ikaros weer extra maatregelen waar we ons aan moeten houden.
Maatregelen die enerzijds een verzwaring betekenen voor onze vrijwilligers maar die het anderzijds wel mogelijk maken om te blijven sporten in binnensportlocaties. Daarvoor vragen we ieders begrip.

Gegeven de richtlijnen die het kabinet ons heeft gegeven komen wij tot de volgende afspraken:

 • Op alle trainingen controleert de trainer / aanvoerder d.m.v. de Coronacheck-app de spelers van 18 en ouder.
 • Tijdens de wedstrijden op donderdag controleert de aanvoerder de QR code van de eigen spelers, eventuele toeschouwers en tegenstanders van 18 en ouder.
 • Op de zaterdagochtend controleren de trainers de QR code van de ouders.
 • Tijdens de wedstrijden op zaterdagmiddag moeten alle mensen ouder dan 18 jaar zich melden bij de bar om gecontroleerd te worden.

N.B.: Ben je bij het betreden van de sport locatie gecheckt dan hoef je binnen geen mondkapje te dragen.

Agenda Ikaros Groesbeek

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

juni / 2019

Ikaros Jeugdkamp

vrijdag / 28 / juni / 2019 - zondag / 30 / juni / 2019

Het Ikaros jeugdkamp komt er weer aan! De datum van dit jaar is in het weekend van 28 t/m 30 juni 2019. Dit is van vrijdag tot en met zondag! Dit kamp wordt wederom weer een hartstikke leuke afsluiter van het volleybalseizoen! Voor de volledige informatie, kijk naar de foto hieronder! uitnodiging kamp-geconverteerd

Meer weten »

augustus / 2019

Inlooptraining

zaterdag / 24 / augustus / 2019 | 10:00 - 11:00

Inlooptraining Ikaros!   Afgelopen schooljaar heeft Volleybalvereniging Ikaros uit Groesbeek afgesloten met een prachtig scholenvolleybaltoernooi. De omstandigheden waren prachtig en de reacties van kinderen en ouders waren zeer positief. Tijdens de afsluiting kregen alle kinderen een uitnodiging om ook na de schoolvakantie nader kennis te maken met volleybal. Daarom zijn kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar van harte welkom om op zaterdag 24 augustus van 10.00 – 11.00 uur lekker mee te komen ballen! Wat…

Meer weten »

Inlooptraining

zaterdag / 31 / augustus / 2019 | 10:00 - 11:00

Inlooptraining Ikaros!   Afgelopen schooljaar heeft Volleybalvereniging Ikaros uit Groesbeek afgesloten met een prachtig scholenvolleybaltoernooi. De omstandigheden waren prachtig en de reacties van kinderen en ouders waren zeer positief. Tijdens de afsluiting kregen alle kinderen een uitnodiging om ook na de schoolvakantie nader kennis te maken met volleybal. Daarom zijn kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar van harte welkom om op zaterdag 24 augustus van 10.00 – 11.00 uur lekker mee te komen ballen! Wat…

Meer weten »

oktober / 2019

Sportinstuif

donderdag / 17 / oktober / 2019 | 09:00 - 13:00

Ha sportievelingen! Goed nieuws, want in de herfstvakantie kan er gewoon gesport worden! In de herfstvakantie op donderdag 17 oktober 2019 is er een GRATIS SPORTINSTUIF voor alle basisschoolkinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar van 09:45 tot 13:00 uur. De sporten zijn turnen/freerunnen, dansen, korfbla, judo, handbal, tafeltennis en natuurlijk... volleybal! Belangrijke informatie: - locatie Sporthal Heuvelland, Ambachtsweg 8a Groesbeek. - inschrijven deelnemers 9.15 – 9.30 uur. - trek makkelijk zittende (sport)kleding en sportschoenen aan. -let goed…

Meer weten »

januari / 2020

Nieuwjaarsreceptie Ikaros

zaterdag / 4 / januari / 2020 | 17:00 - 19:00

Voor alle leden, coaches, trainers, vrijwilligers en sponsors,   Fijne feestdagen en een voorspoedig 2020! U wordt hierbij, met partner, van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari 2020 van 17:00 - 19:00 in café-bar de Comm (incl. 2 gratis consumptiebonnen). Daarnaast zullen wij een vijftal jubilarissen huldigen.   Tot dan!  

Meer weten »

februari / 2020

Sportinstuif

donderdag / 27 / februari / 2020 | 09:15 - 11:30
Sporthal Heuvelland, Ambachtsweg 8a
Groesbeek, Gelderland 6562 AV

Op 27 februari vindt de sportinstuif weer plaats! Basisschoolkinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar kunnen gratis kennismaken met verschillende sporten, waaronder natuurlijk volleybal! De zaal in Heuvelland zal op 09:15 opengaan en om 09:30 begint het. Het eindigt om 11:30. Tot dan!    

Meer weten »

maart / 2020

Super Saturday!

zaterdag / 7 / maart / 2020

Zaterdag 7 maart is er weer een Ikaros Super Saturday! Dit houdt in volop thuiswedstrijden met een hoop leuke evenementen. Van 09:30 - 11:00 is er een familiemixtoernooi. 11:00 - 12:00 bingo voor de mini's. 19:30 - 20:30 discovolleyballen voor alle jeugd. Vanaf 20:00 feestavond! Vanaf 15:00 is er friet + snack naar keuze voor €2,-

Meer weten »

juni / 2020

Ikaros Buitentoernooi 2020 – 12 & 13 juni

vrijdag / 12 / juni / 2020 - zaterdag / 13 / juni / 2020

De vijfde editie van het Ikaros Buitentoernooi! Vrijdag 12 juni : scholentoernooi en C en B jeugdtoernooi Zaterdag 13 juni : recreantentoernooi met BBQ en feestavond INSCHRIJVING START NA CARNAVAL 2020.  

Meer weten »

juli / 2020

Ikaros jeugdkamp 2020!

vrijdag / 3 / juli / 2020 - zondag / 5 / juli / 2020

Het jeugdkamp van Ikaros komt er weer aan ! Graag nodigen wij jullie hiervoor weer uit !   Wie? Voor alle Mini’s en jeugdleden van Ikaros   Wat? Het jaarlijkse jeugdkamp, vol gezelligheid !   Wanneer? 3 t/m 5 juli   Waar? Ewijk   Waarom? Omdat het kamp toch voor de afsluiting van het volleybalseizoen is   Hoeveel?  De kosten voor het kamp bedragen €35,- voor 1 nacht en €40,- voor 2 nachten.   Jullie kunnen je inschrijven tot 13…

Meer weten »

juli / 2021

Spellendag!

zaterdag / 3 / juli

Het jeugdkamp kan helaas vanwege de onzekerheid omtrent corona niet doorgaan, maar niet getreurd! Ikaros laat zich niet uit het veld slaan en organiseert daarom een net zo leuke, zo niet leukere speldag! Het belooft een volle dag met spellen te worden die begint om 10.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Gedurende de dag wordt lunch en avondeten geheel verzorgd en kom je dus met een volle buik weer thuis. De kosten voor deze dag zijn €10,- en dienen…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen